Articolul a fost adăugat

Skip to content

DOAR ACUM 50% REDUCERE ȘI TRANSPORT GRATUIT!

Contactează-ne

Politica de rambursare

Avem o politică de returnare de 14 zile, ceea ce înseamnă că aveți 14 zile de la primirea articolului pentru a solicita o returnare.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, nepurtat sau nefolosit, cu etichete și în ambalajul original. De asemenea, veți avea nevoie de chitanța sau de dovada de cumpărare.

Pentru a începe o returnare, ne puteți contacta la lhonlinestore23@gmail.com. Vă rugăm să rețineți că retururile vor trebui să fie trimise la următoarea adresă: Salonta 415500, Bihor, România


Dacă returul dvs. este acceptat, vă vom trimite o etichetă de returnare, precum și instrucțiuni despre cum și unde să trimiteți pachetul. Articolele trimise înapoi la noi fără a solicita mai întâi un retur nu vor fi acceptate.

Ne puteți contacta oricând pentru orice întrebare legată de retur la lhonlinestore23@gmail.com.


Daune și probleme
Vă rugăm să vă inspectați comanda la primire și să ne contactați imediat dacă articolul este defect, deteriorat sau dacă primiți un articol greșit, pentru a putea evalua problema și a o remedia.


Excepții / articole care nu pot fi returnate
Anumite tipuri de articole nu pot fi returnate, cum ar fi produsele perisabile (cum ar fi alimentele, florile sau plantele), produsele personalizate (cum ar fi comenzile speciale sau articolele personalizate) și produsele de îngrijire personală (cum ar fi produsele de înfrumusețare). De asemenea, nu acceptăm retururi pentru materiale periculoase, lichide inflamabile sau gaze. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la articolul dvs. specific.

Din păcate, nu putem accepta retururi pentru articole la reducere sau carduri cadou.


Schimburi
Cea mai rapidă modalitate de a vă asigura că primiți ceea ce vă doriți este să returnați articolul pe care îl aveți și, odată ce returul este acceptat, să faceți o achiziție separată pentru noul articol.


Uniunea Europeană 14 zile perioadă de reflecție
Fără a aduce atingere celor de mai sus, în cazul în care marfa este expediată în Uniunea Europeană, aveți dreptul de a anula sau de a returna comanda în termen de 14 zile, din orice motiv și fără o justificare. Ca și mai sus, articolul dvs. trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, nepurtat sau nefolosit, cu etichete și în ambalajul original. De asemenea, veți avea nevoie de chitanța sau de dovada de cumpărare.


Rambursări
Vă vom anunța după ce primim și inspectăm returul dumneavoastră și vă vom informa dacă rambursarea a fost aprobată sau nu. Dacă este aprobată, veți fi rambursat automat prin metoda de plată inițială în termen de 10 zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că poate dura ceva timp până când banca dvs. sau compania de carduri de credit procesează și postează și ea rambursarea.
Dacă au trecut mai mult de 15 zile lucrătoare de când am aprobat returnarea, vă rugăm să ne contactați la lhonlinestore23@gmail.com.

Livrare gratuită

Livrăm gratuit în toată România!

Garanție de satisfacție

În cazul în care decideți să returnați blenderul în termen de două săptămâni, vă vom rambursa prețul în întregime!

Asistență pentru clienți

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, echipa noastră de suport este disponibilă să vă ajute.