Articolul a fost adăugat

Skip to content

DOAR ACUM 50% REDUCERE ȘI TRANSPORT GRATUIT!

Contactează-ne

Termeni și condiții de utilizare

PREZENTARE GENERALĂ
Acest site este operat de Blend Me. Pe tot parcursul site-ului, termenii "noi", "ne" și "nostru" se referă la Blend Me. Blend Me oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dumneavoastră, utilizatorul, cu condiția acceptării de către dumneavoastră a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate aici.

Vizitând site-ul nostru și/sau achiziționând ceva de la noi, vă angajați în "Serviciul" nostru și sunteți de acord să vă supuneți următorilor termeni și condiții ("Termeni și condiții", "Termeni"), inclusiv acei termeni și condiții și politici suplimentare la care se face referire în acest document și/sau care sunt disponibile prin hyperlink. Acești Termeni de serviciu se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la utilizatorii care sunt browsere, vânzători, clienți, comercianți și/sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții de utilizare înainte de a accesa sau de a utiliza site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să vă supuneți acestor Termeni de serviciu. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa site-ul web sau utiliza oricare dintre servicii. În cazul în care acești Termeni de servicii sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni de servicii.

Orice caracteristici sau instrumente noi care sunt adăugate la magazinul actual vor fi, de asemenea, supuse Termenilor de serviciu. Puteți consulta cea mai recentă versiune a Termenilor de serviciu în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni de serviciu prin publicarea de actualizări și/sau modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Continuarea utilizării sau a accesului la site-ul web după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

 Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Aceștia ne furnizează platforma de comerț electronic online care ne permite să vă vindem produsele și serviciile noastre.

SECȚIUNEA 1 - TERMENII MAGAZINULUI ONLINE
Prin acceptarea acestor Termeni și condiții de utilizare, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință și ne-ați dat consimțământul de a permite oricărei persoane minore aflate în întreținerea dumneavoastră să utilizeze acest site.
Nu aveți voie să utilizați produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nu aveți voie, în utilizarea Serviciului, să încălcați nicio lege din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor).
Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau orice cod de natură distructivă.
Încălcarea sau încălcarea oricăruia dintre Termeni va duce la încetarea imediată a Serviciilor dumneavoastră.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE
Ne rezervăm dreptul de a refuza Serviciile oricui, din orice motiv și în orice moment.
Înțelegeți că conținutul dvs. (fără a include informații despre cardul de credit), poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisii prin diverse rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și adapta la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile despre cardul de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.
Sunteți de acord să nu reproduceți, să duplicați, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați nicio porțiune a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau la orice contact de pe site-ul web prin intermediul căruia este furnizat Serviciul, fără permisiunea scrisă expresă din partea noastră.
Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau afecta în alt mod acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 - EXACTITUDINEA, COMPLETAREA ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialele de pe acest site sunt furnizate doar pentru informații generale și nu trebuie să fie considerate sau utilizate ca bază unică pentru luarea unor decizii fără a consulta surse de informații primare, mai exacte, mai complete sau mai actuale. Orice încredere acordată materialului de pe acest site este pe propriul risc.
Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod necesar, nu sunt de actualitate și sunt furnizate doar pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem nicio obligație de a actualiza informațiile de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI PREȚURILOR
Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.
Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe în orice moment Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia), fără notificare prealabilă, în orice moment.
Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de o terță parte pentru nicio modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)
Anumite produse sau Servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau Servicii pot avea cantități limitate și sunt supuse returnării sau schimbului numai în conformitate cu Politica noastră de rambursare: https://blendme-lh.com/pages/politica-de-rambursare
Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișarea de către monitorul computerului dvs. a oricărei culori va fi exactă.
Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Ne putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile oricărui produs sau Serviciu pe care îl oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate în orice moment, fără notificare prealabilă, la discreția noastră exclusivă. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau Serviciu făcută pe acest site este nulă acolo unde este interzisă.
 Nu garantăm că calitatea produselor, serviciilor, informațiilor sau a altor materiale achiziționate sau obținute de dumneavoastră va corespunde așteptărilor dumneavoastră sau că orice erori din Serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 - EXACTITUDINEA INFORMAȚIILOR DE FACTURARE ȘI A CONTULUI

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi. Putem, la discreția noastră exclusivă, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate pe persoană, pe gospodărie sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, același card de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau de expediere. În cazul în care efectuăm o modificare sau anulăm o comandă, putem încerca să vă notificăm prin contactarea ‑adresei de e-mail și/sau a adresei de facturare/numărului de telefon furnizate în momentul în care a fost efectuată comanda. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice comenzile care, după părerea noastră, par a fi plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații de cumpărare și de cont actuale, complete și exacte pentru toate achizițiile efectuate în magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați cu promptitudine contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numerele și datele de expirare ale cărții de credit, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă putem contacta, după caz.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica noastră de rambursare: https://blendme-lh.com/pages/politica-de-rambursare

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți asupra cărora nu monitorizăm și nici nu avem vreun control sau contribuție.
 Recunoașteți și sunteți de acord că vă oferim acces la astfel de instrumente "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile", fără garanții, declarații sau condiții de niciun fel și fără niciun fel de aprobare. Nu vom avea nicio răspundere de niciun fel care rezultă din sau este legată de utilizarea de către dvs. a instrumentelor opționale ale terților.
 Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul risc și la propria discreție și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat cu și aprobați termenii în baza cărora sunt furnizate instrumentele de către furnizorul (furnizorii) terț(i) relevant(i).
 De asemenea, este posibil ca, în viitor, să oferim noi servicii și/sau caracteristici prin intermediul site-ului (inclusiv lansarea de noi instrumente și resurse). Astfel de noi caracteristici și/sau Servicii vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni de servicii.

SECȚIUNEA 8 - LEGĂTURI DE TERȚI

Anumite conținuturi, produse și Servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la terți.
Linkurile terților de pe acest site vă pot direcționa către site-uri web ale unor terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acurateței și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru materialele sau site-urile web ale terților, sau pentru orice alte materiale, produse sau Servicii ale terților.
Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea bunurilor, Serviciilor, resurselor, conținutului sau a oricăror alte tranzacții efectuate în legătură cu site-urile web ale terților. Vă rugăm să analizați cu atenție politicile și practicile terților și să vă asigurați că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângerile, reclamațiile, îngrijorările sau întrebările referitoare la produsele terților trebuie adresate terților.

SECȚIUNEA 9 - COMENTARIILE UTILIZATORULUI, REȚINUTURI ȘI ALTE TRIMITERI
Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite trimiteri specifice (de exemplu, participări la concursuri) sau dacă, fără o solicitare din partea noastră, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (colectiv, "comentarii"), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, să edităm, copiem, publicăm, distribuim, traducem și folosim în orice fel, pe orice suport, orice comentariu pe care ni-l transmiteți. Nu avem și nu vom avea nicio obligație (1) de a păstra confidențialitatea oricăror comentarii; (2) de a plăti compensații pentru orice comentariu; sau (3) de a răspunde la orice comentariu.
Putem, dar nu avem nicio obligație să monitorizăm, să edităm sau să eliminăm conținutul pe care îl considerăm, la propria noastră discreție, ca fiind ilegal, ofensator, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau în orice alt mod inacceptabil sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni de utilizare.
Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca niciun drept al unei terțe părți, inclusiv dreptul de autor, marca comercială, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene, și nici nu vor conține viruși informatici sau alte programe malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web asociat. Nu aveți voie să folosiți o ‑adresă de e-mail
falsă‑, să pretindeți că sunteți altcineva decât dumneavoastră sau să ne induceți în eroare pe noi sau pe terțe părți cu privire la originea comentariilor. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentariu pe care îl faceți și pentru acuratețea acestuia. Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu ne asumăm nicio răspundere pentru niciun comentariu postat de dumneavoastră sau de o terță parte.

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE
Transmiterea de către dvs. a informațiilor personale prin intermediul magazinului este reglementată de Politica noastră de confidențialitate, care poate fi consultată aici: https://blendme-lh.com/pages/politica-de-confidențialitate

SECȚIUNEA 11 - ERORI, INACCURATITĂȚI ȘI OMISIUNI

Ocazional, pot exista informații pe site-ul nostru sau în cadrul Serviciului care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrierile produselor, prețurile, promoțiile, ofertele, taxele de expediere a produselor, timpii de tranzit și disponibilitatea acestora. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile sau de a anula comenzile în cazul în care orice informație din Serviciu sau de pe orice site web asociat este inexactă, în orice moment și fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda).
Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din Serviciu sau de pe orice site web asociat, inclusiv, fără a ne limita la acestea, informațiile privind prețurile, cu excepția cazului în care acest lucru este cerut de lege. Nici o dată de actualizare sau de reîmprospătare specificată aplicată în Serviciu sau pe orice site web asociat, nu trebuie considerată ca indicând că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web asociat au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE
În plus față de alte interdicții prevăzute în Termenii serviciului, vi se interzice să utilizați site-ul sau conținutul acestuia: (a) în orice scop ilicit; (b) pentru a solicita altora să efectueze sau să participe la orice acte ilicite; (c) pentru a încălca orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) pentru a încălca sau a încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) să hărțuiți, abuzați, insultați, răniți, defăimați, calomniați, denigrați, intimidați sau discriminați pe bază de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) să trimiteți informații false sau înșelătoare; (g) să încărcați sau să transmiteți viruși sau orice alt tip de cod malițios care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web conex, a altor site-uri web sau a internetului; (h) să colectați sau să urmăriți informațiile personale ale altor persoane; (i) pentru spam, phishing, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) în orice scop obscen sau imoral; sau (k) pentru a interfera cu sau a eluda caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web conex, ale altor site-uri web sau ale internetului. Ne rezervăm dreptul de a vă întrerupe utilizarea Serviciului sau a oricărui site web asociat pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise.

SECȚIUNEA 13 - DECLINAREA DE GARANȚII; LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII
Nu garantăm, nu declarăm și nu garantăm că utilizarea Serviciului nostru va fi neîntreruptă, oportună, sigură sau fără erori.
Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute în urma utilizării Serviciului vor fi exacte sau fiabile.
Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina Serviciul pentru perioade de timp nedeterminate sau anula Serviciul în orice moment, fără a vă anunța.
Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza Serviciul este pe riscul dumneavoastră exclusiv. Serviciul și toate produsele și serviciile care vă sunt livrate prin intermediul Serviciului sunt (cu excepția cazului în care se precizează în mod expres de către noi) furnizate "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile" pentru uzul dvs., fără nicio declarație, garanție sau condiție de orice fel, expresă sau implicită, inclusiv toate garanțiile sau condițiile implicite de vandabilitate, calitate comercială, adecvare la un anumit scop, durabilitate, titlu și nerespectare.
În niciun caz Blend Me, directorii, directorii, funcționarii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii noștri nu vor fi răspunzători pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice daune directe, indirecte, accidentale, punitive, speciale sau consecvente de orice fel, inclusiv, fără a se limita la profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice alte daune similare, indiferent dacă se bazează pe contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau în alt mod, care rezultă din utilizarea de către dvs. a oricărui Serviciu sau a oricăror produse obținute prin intermediul Serviciului sau pentru orice altă revendicare legată în orice mod de utilizarea de către dvs. a Serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierdere sau daună de orice fel survenită ca urmare a utilizării Serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus la dispoziție în alt mod prin intermediul Serviciului, chiar dacă a fost informat de posibilitatea acestora. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 - INDEMNIZARE

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să exonerați Blend Me și pe părintele, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații noștri de orice reclamație sau cerere, inclusiv taxele rezonabile ale avocaților, făcute de orice terță parte din cauza sau care rezultă din încălcarea de către dvs. a acestor Termeni și condiții de utilizare sau a documentelor pe care le încorporează prin referință, sau din încălcarea de către dvs. a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 15 - DISPOZIȚIE
În cazul în care se stabilește că o dispoziție din acești Termeni de serviciu este ilegală, nulă sau inaplicabilă, această dispoziție va fi totuși aplicabilă în măsura în care este permisă de legislația aplicabilă, iar partea inaplicabilă va fi considerată ca fiind separată din acești Termeni de serviciu, o astfel de determinare nu va afecta validitatea și aplicabilitatea celorlalte dispoziții rămase.

SECȚIUNEA 16 - REZILIERE
Obligațiile și responsabilitățile părților asumate înainte de data rezilierii supraviețuiesc rezilierii prezentului acord în toate scopurile.
Acești Termeni de serviciu sunt în vigoare dacă și până la rezilierea de către dumneavoastră sau de către noi. Puteți rezilia acești Termeni de serviciu în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați serviciile noastre sau atunci când încetați să mai utilizați site-ul nostru.
În cazul în care, după aprecierea noastră, nu reușiți sau bănuim că nu ați respectat vreun termen sau vreo dispoziție din acești Termeni de serviciu, putem, de asemenea, să reziliem acest acord în orice moment, fără notificare prealabilă, iar dumneavoastră veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la data rezilierii inclusiv; și/sau, în consecință, vă putem refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 17 - ÎNTREGUL CONTRACT
Neexercitarea sau neaplicarea de către noi a oricărui drept sau prevedere din acești Termeni de utilizare nu va constitui o renunțare la un astfel de drept sau prevedere.
Acești Termeni și condiții de utilizare și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în legătură cu Serviciul constituie întregul acord și înțelegere între dumneavoastră și noi și guvernează utilizarea Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane, orale sau scrise, între dumneavoastră și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor de utilizare).
Orice ambiguitate în interpretarea acestor Termeni de serviciu nu va fi interpretată împotriva părții care a redactat textul.

SECȚIUNEA 18 - LEGEA APLICABILĂ
Acești Termeni de utilizare și orice acorduri separate prin care vă furnizăm Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI ALE CONDIȚIILOR DE SERVICIU

Puteți consulta în orice moment cea mai recentă versiune a Termenilor de Serviciu pe această pagină.
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni de servicii prin publicarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru web pentru modificări. Continuarea utilizării sau a accesului la site-ul nostru web sau la Serviciu după publicarea oricăror modificări ale acestor Termeni de utilizare constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 - INFORMAȚII DE CONTACT
Întrebările referitoare la Termenii și condițiile de utilizare a serviciului trebuie să ne fie trimise la adresa lhonlinestore23@gmail.com.
Informațiile noastre de contact sunt postate mai jos: [INSERAȚI
DENUMIREA COMERCIALĂ]
lhonlinestore23@gmail.com [INSERAȚI
ADRESA FIRMEI] [INSERAȚI NUMĂRUL DE
TELEFON AL FIRMEI] [INSERAȚI NUMĂRUL DE
ÎNREGISTRARE AL FIRMEI]
[INSERAȚI NUMĂRUL DE TVA].

Prin consimțământul pentru marketingul prin SMS al Blend Me în timpul procesului de plată și inițializarea unei achiziții sau abonarea prin intermediul instrumentelor noastre de abonare, sunteți de acord să primiți notificări prin SMS recurente (pentru comanda dvs., inclusiv memento-uri de plată abandonată), oferte de marketing prin SMS și texte tranzacționale, inclusiv solicitări de recenzii din partea noastră, chiar dacă numărul dvs. de telefon mobil este înregistrat pe orice listă de stat sau federală de tip "nu sunați". Frecvența mesajelor variază. Consimțământul nu este o condiție de cumpărare.

Dacă doriți să vă dezabonați de la primirea mesajelor și notificărilor de marketing prin SMS, răspundeți cu STOP la orice mesaj mobil trimis de noi sau utilizați linkul de dezabonare pe care vi l-am furnizat în cadrul oricărui mesaj al nostru. Înțelegeți și sunteți de acord că metodele alternative de dezabonare, cum ar fi utilizarea unor cuvinte sau cereri alternative, nu vor fi considerate un mijloc rezonabil de dezabonare. Nu percepem taxe pentru acest serviciu, dar sunteți responsabil pentru toate taxele și tarifele asociate cu mesajele text impuse de furnizorul dvs. de telefonie mobilă. Se pot aplica tarifele pentru mesaje și date.

Pentru orice întrebări, vă rugăm să trimiteți un mesaj text HELP la numărul de la care ați primit mesajele. De asemenea, ne puteți contacta la lhonlinestore23@gmail.com pentru mai multe informații.

Avem dreptul de a modifica în orice moment orice număr de telefon sau cod scurt pe care îl folosim pentru a opera serviciul. Veți fi notificat cu astfel de ocazii. Sunteți de acord că orice mesaj pe care îl trimiteți la un număr de telefon sau la un cod scurt pe care l-am modificat, inclusiv orice solicitare de STOP sau de AJUTOR, ar putea să nu fie primit, iar noi nu vom fi răspunzători pentru onorarea solicitărilor făcute în astfel de mesaje.

În măsura permisă de legea aplicabilă, sunteți de acord că nu vom fi răspunzători pentru livrarea eșuată, întârziată sau greșit direcționată a oricăror informații trimise prin intermediul serviciului, pentru orice erori în astfel de informații și/sau pentru orice acțiune pe care ați putea sau nu să o întreprindeți bazându-vă pe informații sau pe Serviciu.

Dreptul dvs. la confidențialitate este important pentru noi. Puteți consulta Politica noastră de confidențialitate https://blendme-lh.com/pages/politica-de-confidențialitate pentru a determina modul în care colectăm și utilizăm informațiile dvs. personale.

Livrare gratuită

Livrăm gratuit în toată România!

Garanție de satisfacție

În cazul în care decideți să returnați blenderul în termen de două săptămâni, vă vom rambursa prețul în întregime!

Asistență pentru clienți

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, echipa noastră de suport este disponibilă să vă ajute.